Calendis aplicatia care te ajuta sa faci programari

Calendis Business este o solutie software de crestere a eficientei businessurilor bazate pe programari. Business-urile pot sa creeze, modifice, steargă, organizeze și stocheze digital programarile printr-un calendar intuitiv, accesibil de pe orice device, atat pe browser cat și prin aplicatiile dedicate. Recent, startup-ul clujean a intrat si in BT Store, un hub online de prezentare a unor solutii complementare bankingului pentru antreprenori.

Calendis Business ofera o serie de 3 abonamente care se pot folosi de business-uri de diferite marimi. Primul pachet se numeste Calendis Start (29 de lei / specialist / luna) si ofera acces la aplicatia mobila, baza de date pentru clienti, suport si consultanta precum si notificari prin email si SMS (contra cost). Pachetul urmator Calendis Optim (49 de lei / specialist / luna) beneficiaza de cateva functionalitati in plus pe langa cele din pachetul precedent. Printre acestea se numara rapoartele de activitate, gestionarea abonamentelor si campanii de marketing. Ultimul pachet Calendis Nelimitat (79 de lei / specialist / luna) vine in plus cu notificari SMS nelimitate. Daca vrei sa cumperi un pachet Calendis dar nu stii care se potriveste pentru afacerea ta, ai la dispozitie un calculator de pret chiar aici.

In sectiunea Promovare, business-urile au la dispozitie 3 sabloane de email care poti fi personalizate si folosite pentru promovarea serviciilor. Partea de Rapoarte ofera o multime de informatii legate de programari, incasari sau notificari.

Platforma pentru utilizatori beneficiaza de o interfata foarte simpla. In doar 3 pasi iti poti face o programare la orice business partener. Mai jos avem un exemplu in care am incercat sa imi fac o rezervare pentru un teren de baschet. Am cautat o baza sportiva, am selectat tipul de teren si apoi ziua/ora. E atat de simplu!

Cateva cifre

Calendis Business se adresează unor domenii de activitate variate, statisticile / domenii aratand cam asa:

  • Medical – 29.8%
  • Frumusete – 27.3%
  • Sport & Fitness – 18.7%
  • Veterinar – 12.5%

Platforma strange lunar intre 6500 – 8500 de programari. In total, cele mai populare domenii fiind:

  • Medical – peste 92.000 de programari
  • Frumusete – peste 85.000 de programari
  • Sport & Fitness – peste 58.000 de programari

Daca vrei si tu sa iti faci programari simplu si rapid, chiar si in afara orelor de lucru descarca gratuit aplicatia mobila disponibila pe AppStore si Google Play.

Radu Popescu

https://RaduPopescu.ro

Fondatorul comunitatii VlogDeIT. IT-ist generalist pasionat de zona de marketing/business. Ajut tinerii sa inteleaga domeniul IT din Romania si sa se angajeze mai usor.

Related post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *