Ai calculator defect? Gaseste un service pentru calculatoare rapid!

O cautare pe Google te poate ajuta acum sa-ti dai seama ce probleme are calculatorul tau, fie ca este de soft sau hard, dar solutiile gasite nu sunt intotdeauna cele mai potrivite si sursele nu sunt intotdeauna de incredere. Mai mult decat atat, daca o reinstalare a sistemului de operare poate parea la indemana oricui, defectiuni precum cele de hard-disk, memoria RAM, sursa, placa video, placa de baza, display, etc. trebuie lasate pe mana specialistilor. Si pentru ca business-urile de reparatii calculatoare au inceput sa ofere din ce in ce mai multe servicii, poti apela la acestea si pentru configurare calculator la comanda sau statie gaming cu racire lichida care nu doar arata foarte cool, sunt si foarte puternice si eficiente. Recomandarea mea de azi e un service de calculatoare in Bucuresti.

Mai multe motive sa apelezi la un service PC

  • Gaming-ul este foarte popular printre tineri in ziua de azi. Generatia mea juca in timpul liceului jocuri precum GTA, Worms, Doom, Mortal Kombat, Counter Strike care nu erau atat de complexe ca si grafica ca in ziua de azi astfel incat un Pentium IV era de ajuns. Pentru a tine pasul cu calitatea si complexitatea jocurilor de pe piata la momentul actual, ai nevoie de un computer mult mai puternic, cu o placa grafica dedicata, procesor multi-core, memorie RAM de frecventa cat mai mare si un SSD rapid care sa suporte footprintul jocurilor precum Fortnite, Tomb Raider, Assassin’s Creed si altele. Un computer de gaming bun e foarte scump daca il cumperi preconfigurat, asa ca multi prefera sa cumpere componente si sa-l asambleze, fiind o varianta mai ieftina. Problema este ca ai nevoie de cunostinte avansate de computere pentru a combina componentele in mod corect astfel incat sa fie 100% compatibile. In loc sa investesti foarte mult timp in research si bani in componente pentru ca in final PC-ul sa nu functioneze, recomand sa apelezi la un service PC.

service pc Bucurestireparatii calculatoare
  • Curatarea computerelor, fie laptop-uri sau unitati centrale, este esentiala pentru a asigura o viata lunga si functionare la capacitate maxima acestora. Acasa nu avem instrumentele necesare pentru curatare astfel incat sa nu stricam componentele in timpul demontarii/montarii, precum pinii procesorului. De aceea, un shop de reparatii calculatoare este o alegere mai buna pentru asemenea activitati de intretinere.
  • Ca in orice serviciu prestat, shop-urile de reparatii calculatoare ofera garantie, reparand gratis orice problema aparuta in perioada garantiei legata de reparatiile anterioare sau componentele inlocuite.

Acum ca am trecut in revista cateva dintre avantajele de a apela la experti, e important sa stim si pe ce criterii sa ii alegem:

  • Experienta– desi nu intotdeauna este o dovada a calitatii serviciilor, de cele mai multe ori un service cu mai multi ani in spate a capatat expertiza necesara pentru a repara diverse defectiuni de software si hardware prin simplul fapt ca s-a confruntat cu mai multe.
  • Pretul serviciilor – nu opta pentru service-ul cu preturile cele mai mici; cauta online mai multe bussines-uri care au preturile publicate si alege-l pe cel care ofera transparenta si are preturi standard in functie de problema.
  • Customer service – Testeaza rapiditatea si calitatea serviciilor de relatii cu clientii cerand informatii suplimentare la telefon sau online; daca vei primi raspuns la o intrebare simpla dupa 2 zile, este clar ca nu trebuie sa alegi acel service. Fii atent si la profesionalismul cu care ti se raspunde.

Service calculatoare in Bucuresti

ITstop, service de calculatoare in Bucuresti, te poate ajuta cu defectiunile mentionate anterior si cu multe altele precum securitatea datelor, retelistica, reballing sau poti cumpara direct de la ei computere sau componente. Daca vrei o statie de gamming cu racire lichida, aici e locul potrivit. Este printre putinele service-uri PC din Bucuresti care ofera servicii personalizate de constructie a unei unitati centrale cu racire lichida a CPU-ului. In plus, echipa lor de profesionisti ofera asistenta pentru utilizarea corecta a echipamentelor (desktop-uri, laptop-uri, etc.) pentru a preintampina problema precum incalzirea excesiva, incetinirea sistemelor si propun solutii pentru modernizarea lor si cresterea performantei.      

Daca nu vrei sa te deplasezi si esti in cautare de service-uri ce executa reparatii calculatoare la domiciliu, ITstop se afla pe Calea Rahovei 328, la intersectia cu Mihail Sebastian si ii puteti gasi la nr 0731 188 712. Ii gasiti si pe Facebook la https://www.facebook.com/serviceitstop/

 

Radu Popescu

https://RaduPopescu.ro

Fondatorul comunitatii VlogDeIT. IT-ist generalist pasionat de zona de marketing/business. Ajut tinerii sa inteleaga domeniul IT din Romania si sa se angajeze mai usor.

Related post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *