Care sunt sistemele de copiat folosite pentru a copia la examene?

In ziua de azi, studentii si elevii folosesc metode din ce in ce mai sofisticate pentru a-si asigura o nota buna la examene sau la teste. Un sistem de copiat costa aproximativ 50 de euro, se conecteaza cu un numar mare de aparate si este imposibil de detectat. Exista studenti si elevi care triseaza pana si la examenele orale, nu doar la cele scrise cum faceau pana acum. Casca de copiat reprezinta noua unealta preferata de copiat care le permite celor care vor sa copieze la un examen sa telefoneze intr-un mod complet invizibil si, drept consecinta, imposibil de detectat. b1.ro detaliaza o serie de masuri pentru combaterea copiatului la examen. 

Casca de copiat, cutiuta GSM, smartwatch,retele sociale…in ziua de azi, candidatii la bacalaureat sau studentii aflati in sesiune folosesc strategii din ce in ce mai inventive pentru a scapa cu binede un examen mai greu. Conform statisticilor, patru elevi/studenti din zece sunttentati sa triseze la un examen cu ajutorul unui sistem de copiat.

Cea mai recenta inventie sunt ochelarii cu camera. In plus, casca spion reprezinta unul din cele mai de ajutor gadgeturi pentru cei aflati intr-o situatie disperata, nevoiti sa apeleze la o metoda decopiat. Cel mai bun lucru in ceea ce priveste utilizarea unui spion este caacest gadget inovator si performant deopotriva este minuscula si absolut nedetectabila. Cu alte cuvinte, atunci cand vrei sa treci fara probleme de unexamen mai dificil casca spion este cea mai buna alegere. Nimeni nu va ghici ca cineva de la celalalt capat al firului iti dicteaza rezolvarea subiectelor.

Ceea ce este cel mai important, ce face casca spion imposibil de detectat este culoarea bej, aproape de nauanta pielii si dimensiunea minuscula. In cazul in care decizi sa trisezi la un examen ai nevoie doar de o casca spion si de un telefon mobil in buzunar. Ce poate fi maisimplu de atat? Alte detalii sunt disponibile aici.

Drept urmare, cele mai des folosite metodede copiere sunt telefoanele mobile – extrem de usor de folosit, deoarece putem cauta rapid orice informatie pe Internet, iar in situatiile mai dificile putem face o poza pe care o putem trimite unui prieten. Acesta ne va rezolva subiectele si le va trimite mai apoi inapoi. Ceasurile inteligente sunt si ele la mare cautare datorita faptului ca permit stocarea unei cantitati mari de informatii, informatii ce pot fi accesate de doritor extrem de usor. Nu dau de banuit deoarece arata ca un ceas clasic, sunt fiabile si foarte usor de manevrat.

Radu Popescu

https://RaduPopescu.ro

Fondatorul comunitatii VlogDeIT. IT-ist generalist pasionat de zona de marketing/business. Ajut tinerii sa inteleaga domeniul IT din Romania si sa se angajeze mai usor.

Related post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *