Review Audio-Technica ATH-S200BT

A trecut mai bine de 1 luna de cand am inceput sa folosesc castile Audio-Technica ATH-S200BT. Fiind cea mai mare parte din zi in fata unui PC sau in autobuz / pe strada le folosesc destul de mult si pot spune ca mi-am facut o parere destul de clara despre ele.

Sunt niste casti wireless cinstite din gama entry-medium. Au incarcare prin micro-usb, led care indica starea conexiuni, butoane de +/- pentru volum si un buton de pause/play sau answer call. 

Vezi pretul si review-urile altor utilizatori

Ce e bine

Ar trebui sa incep cu pretul. Cred ca e cea mai buna varianta pe care poti sa o gasesti sub 250 de lei. In acest moment sunt la 249 de lei dar le-am vazut chiar si la 220 de lei in unele zile cu reduceri. Da, sunt mai scumpe decat Sony CH500 sau JBL Tune 500 dar merita acea suta de lei in plus. De ce? Citeste in continuare.

Bateria tine pana la 40 de ore cu o singura incarcare care dureaza 3 ore (valoare cu mult peste autonomia Sony de 22 de ore sau JBL de 16 ore). Eu le folosesc de luni si pana vineri cate 3-4 ore pe zi si dupa 2 saptamani nu dau semne ca ar trebui incarcate. Totusi le incarc la 2 saptamani ca sa ma simt eu bine si sa fiu sigur ca nu raman in pana de curent. A da, am uitat sa mentionez ca le folosesc jumatate din timp afara unde sunt acum intre -2 si 4 grade, temperatura la care bateriile au o scadere de performanta.

Materialele din care e facuta sunt ok. Nu iti dau impresia de super calitate dar nici de ceva ieftin. Sunt ok. Banda care tine castile are si o insertie metalica ce le face mai solide. 

Sunetul si mai ales bass-ul sunt foarte bune, lucru la care contribuie si izolarea fonica. Pernutele castilor izoleaza foarte bine si da impresia de noise-canceling desi nu au aceasta specificatie. 

Ce nu imi place

Nu incap in buzunarul gecii pentru ca nu se pliaza complet la fel ca JBL Tune 500. Dar poti trece peste aceasta problema purtandu-le in jurul cefei precum un doctor stetoscopul. 😂 Daca le folosesti doar la birou aceasta problema nu te va incomoda deloc.

O alta problema, mai importanta zic eu, este faptul ca dupa aproximativ 1 ora incep sa te stranga putin. Trebuie sa gasesti pozitia aia buna si comoda daca vrei sa le folosesti 2-3 ore fara pauza. Dar cum e bine sa iei cate o pauza la fiecare ora de stat la birou, poti sa le scoti si sa iti dezmortesti putin urechile.

Concluzia– pentru utilizatorul mediu care asculta niste muzica, un audio book sau mai face cate un call sunt perfecte.

Radu Popescu

https://RaduPopescu.ro

Fondatorul comunitatii VlogDeIT. IT-ist generalist pasionat de zona de marketing/business. Ajut tinerii sa inteleaga domeniul IT din Romania si sa se angajeze mai usor.

Related post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *