Cat am castigat din YouTube in 2020

Evenimente

A fost pandemie dar totusi am reusit sa particip (ca invitat) la cateva evenimente printre care as aminti IT Fest Timisoara, ALUMNI FSEGA care ne inspita sau CyberCON. Pe langa asta am reusit sa organizez 3 workshop-uri (2 cu bazele ReactJS si 1 de testare manuala) lucru care ma bucura extrem de mult. Anul viitor as vrea sa continui aceasta “traditie” si sa sustin cel putin inca 2 workshop-uri (baze de date si JS). 

Ma bucur de asemenea ca am avut ocazia sa lucrez in privat cu cativa dintre voi, ajutandu-va sa puneti bazele unei viitoare cariere in IT, ajutandu-va cu proiectele de licenta/disertatie sau cu CV-ul (apropo de asta, tot in 2020 am lasat acest pachet super util care te va ajuta sa iti faci un super CV).

Procesul cu WC continua si probabil va avea o solutie in primavara. Aici puteti vedea toate update-urile.

Video-uri populare

In caz ca le-ai ratat… ai mai jos 3 dintre cele mai populare video-uri postate in 2020:

Cifre

Vizualizarile au fost de 240.000 in 2021 (fata de 265.000 in 2019) si din cauza faptului ca am postat mai rar. In 2020 am postat doat 67 de video-uri (fata de 81 in 2019).

La capitolul venituri am incasat din monetizarea de pe Youtube $411 (fata de $294 in 2019) din care $101 de la membrii de pe canal. Au fost si cateva video-uri sponsorizate pe canal dar le-am facut discret astfeincat probabil nici nu v-ati dat seama. Am si refuzat multe propuneri (mjoritatea fiind scam-uri) si multe fiind din zona de crypto (sa promovez monede sau IPO-uri).

Cum poti sa ma sustii in 2021

Radu Popescu

https://RaduPopescu.ro

Fondatorul comunitatii VlogDeIT. IT-ist generalist pasionat de zona de marketing/business. Ajut tinerii sa inteleaga domeniul IT din Romania si sa se angajeze mai usor.

Related post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *