Top 3 laptopuri pentru programare

Ca programator ar putea fi destul de copleșitor să decizi ce laptop să cumperi. Un programator lucrează zilnic în unul sau mai multe limbaje de programare și are nevoie de un laptop performant pentru a-și putea duce sarcinile la bun sfârșit.

Scrierea codului este un proces foarte lung și obositor, deci ai nevoie de un laptop care este rapid și eficient, care îți încarcă și rulează programele cât mai repede posibil. Rularea rapidă a codului îți oferă rezultatele instantaneu și îți oferă mai mult timp pentru a-ți „lustrui” programul.

Mai jos am ales cele mai populare 3 modele de laptopuri pe care le poți cumpăra chiar acum și care îți vor satisface orice nevoie când vine vorba de programare. Dacă dorești și mai multe recomandări de laptouri, îti sugerez să citești acest articol de pe techguru.ro care te va ajuta să alegi cel mai bun laptop pentru tine. La sfârșit te așteaptă și un ghid al cumpărătorului în care vei afla ce trebuie să iei în considerare atunci când cumperi un laptop nou.

3. Apple Macbook Air 13 (2020)

Cel mai subțire și mai ușor MacBook de la Apple a revenit anul trecut pentru a-și lua revanșa. A remediat o mulțime de probleme de pe modelele anterioare, mai ales acea tastatură problematică, înlocuită de o tastatură îmbunătățită drastic. Datorită performanțelor excelente și prețului accesibil, MacBook Air este un laptop genial pentru programare. Păstrează același design ușor și subțire, ceea ce înseamnă că este ușor de luat cu tine peste tot, dar oferă, de asemenea, suficient de multe caracteristici pentru a face ca programarea să fie o bucurie.

2. ASUS ROG Strix G15

ASUS ROG Strix G15 este cea mai buna alegere pe care o poti face în acest moment daca doreşti să-ţi achiziţionezi un laptop nou pentru programare. ROG Strix G15 nu este unul dintre cele mai accesibile laptopuri, dar este cel mai echilibrat în ceea ce priveşte preţul şi performanţa, sistemul oferind specificații de top, și o mulţime de atribute bine realizate. Din prima clipă am avut impresia că acest laptop dă senzația de apartenență la gama high end, fiind elegant și extrem de adaptabil la orice condiție/poziție în care este folosit.

1. Huawei MateBook D14

Huawei MateBook D14 ar trebui să fie luat în considerare de toți programatorii pentru care raportul calitate-preț este o prioritate. Nu numai că are un hardware relativ puternic, care asigură rularea rapidă a tuturor programelor și limbajelor de programare, dar durata de viață a bateriei este aproximativ 14 ore de navigare pe web și 10 ore și jumătate de redare a videoclipurilor. De asemenea, vine cu un senzor de amprentă super-rapid și o funcție interesantă numită „Huawei Share”, care îți permite să te conectezi fără efort la smartphone-ul tău Huawei.

Radu Popescu

https://RaduPopescu.ro

Fondatorul comunitatii VlogDeIT. IT-ist generalist pasionat de zona de marketing/business. Ajut tinerii sa inteleaga domeniul IT din Romania si sa se angajeze mai usor.

Related post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *