Giveaway 10k subs

Vlog de IT- 10.000 subs

Cum functioneaza?

Inscrierea se face prin tool-ul de mai sus folosind cele 5 optiuni (5 Ways to Enter) si share-ul pe Facebook. In momentul in care faci prima actiune (ex. Visit VlogDeIT on Facebook) ti se va cere numele si emailul (ca sa te pot contacta daca vei castiga). In plus, fiecare share pe Facebook al unui video/articol/pagina de Facebook folosind #vlogdeit iti aduce inca 5 sanse de castig (atentie, daca nu e public nu il pot vedea). 

De exemplu, daca faci toate actiunile din lista de mai sus + dai un share pe Facebook vei avea in total 20 de sanse de castig (numele iti va aparea de 20 de ori in lista de participanti). Pentru mai multe detalii vezi video-ul de mai jos.

Extragerea premiilor se face prin Gleam.io. Acolo voi alege random 8 persoane (primele 4 vor fi castigatorii si ceilalti, in ordine rezervele). Persoana de pe locul 1 va castiga SSD-ul, cea de pe locul 2 Hostingul si asa mai departe. Daca una dintre cele 4 persoane castigatoare nu va putea fi contactata premiul ei merge spre numarul 5 extras.  

Castigatorii vor fi verificati daca s-au inscris cu adevarat folosind metodele de mai sus. 

Fiecare metoda de inscriere se poate folosi o singura data, in afara de “Visit This Page to Enter” care se poate folosi o data pe zi (in fiecare zi) pana la finalul giveaway-ului.

Inscrierile se termina pe data de 31 decembrie 2018 la ora 23:59.

*Daca esti deja abonat / follower / ai dat like pe Facebook si vrei sa participi la giveaway “nu-i problema de razboi”, tool-ul de mai sus va vedea asta si iti va da sansele fara probleme 😉 

Succes!