Pregateste-te pentru un job de QA (Testare Software)

Daca vei parcurge acest curs in totalitate sunt sigur ca nu vei avea probleme in gasirea un job pe o pozitie de QA Engineer.

Unul dintre cele mai populare joburi din IT este acela de QA Engineer (Quality Assurance Engineer). Persoana care ocupa aceasta pozitie se ocupa de asigurarea calitatii unui produs software de la inceput si pana in faza de mentenanta. Jobul este unul tehnic, in cadrul echipei de dezvoltare.

Acest job este mai accesibil decat cel de programator dar are beneficii la fel de mari. Salariile in zona de testare pot sa porneasca de la 3000 de lei pentru un incepator si pot depasi 10.000 de lei dupa 4-5 ani de experienta. Perspectivele de avansare sunt foarte bune si merg in zona de management avand din aceasta pozitie o vedere de ansamblu asupra proiectului.

Pentru a maximiza sansele de angajare este nevoie sa ai cunostinte medii de limba Engleza (sa poti citi diverse articole/email-uri si sa poti purta o conversatie libera), minim 2-3 ore libere pe saptamana si acces la un computer.

Cursul contine 11.5 ore de continut video, teme de casa si teme de documentare. Poate fi parcurs in 1-2 luni, in functie de timpul alocat. Recomand sa parcurgi 2-3 lectii pe saptamana pentru a avea cele mai bune rezultate. Pe langa lectii si teme vei avea si o simulare de interviu prin Zoom.

Cu ce ma ajuta cursul?

 

Dupa parcurgerea acestui curs vei invata:

 • Ce presupune meseria de QA
 • Ce sunt si de ce avem nevoie de estimari
 • Sa cauti buguri si as scrii rapoarte in care sa le documentezi
 • Sa scrii test cases
 • Ce este si cum se foloseste GIT
 • Ce este si cum testezi un API
 • Sa scrii teste automate folosind WebDriverIO
 • Sa pregatesti un portofoliu si un CV bun

 

Lectiile din curs

 1. Introducere in Testarea Software
 2. Atributiile unui QA
 3. Metodologia Agile
 4. Despre estimari (Planning Poker)
 5. Cum se scrie un Test Case
 6. Cum se scrie un Bug Report
 7. Ce este un API
 8. API testing cu Postman
 9. Invata Tehnologia GIT
 10. Bazele programarii
 11. Bazele programarii
 12. Automatizare cu WebDriverIO
 13. Automatizare cu WebDriverIO
 14. Portofoliul si CV-ul
 15. Simulare Interviu 1-on-1

 

Testimoniale

cest curs a ajutat o multime de persoane cu joburi non-IT (soferi, specialisti call center, designeri etc) sa se angajeze pe o pozitie de QA in Romania.

Radu Popescu

Radu Popescu

Radu Popescu este un IT-ist cu peste 15 ani de experienta. De-a lungul acestui timp el a avut numeroase pozitii printre care Software QA sau Web Designer in mai multe companii din Romania si din strainatate. Acest curs contine o multime de informatii utile, atat tehnice cat si non-tehnice, care te vor ajuta sa iti indeplinesti obiectivul de a te angaja in IT.

Post Views: 81