Avem ITsti dar nu avem website

Primaria Municipiului Cluj Napoca

Sunt foarte multe articole online care numesc orasul Cluj-Napoca “Silicon Valley de Romania” sau “capitala IT-ului din Romania”. Daca ne raportam doar la Romania putem sa facem aceste afirmatii dar totusi suntem foaaarte departe de o capitala IT sau de maretul Silicon Valley. Cifrele spun ca aici sunt peste 20.000 de angajati, peste 500 de companii si multi bani care se invart. Observam cat de important este IT-ul in dezvoltarea orasului, in numarul de restaurante si cafenele, in zborurile nationale si internationala care pleaca de aici si in pretul imobiliarelor. Avem Pony Car, avem multe cursuri si scoli de IT, avem startupuri etc. Stiind toate acestea nu imi dau seama de ce websitul Primariei Cluj-Napoca arata asa.

Domnul Boc arunca in stanga si in dreapta cu bani dar nu are cateva zeci de mii de euro ca sa isi faca un website decent. Cat de greu este sa faci un contract un unul din miile de PFA/SRLD sau zecile de companii de outsourcing, prin care sa ai si tu un website normal?

PS: Suntem in 2016 si copyrightul din footer este din 2014.

 

Radu Popescu

https://RaduPopescu.ro

Fondatorul comunitatii VlogDeIT. IT-ist generalist pasionat de zona de marketing/business. Ajut tinerii sa inteleaga domeniul IT din Romania si sa se angajeze mai usor.

Related post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *