Care este pretul mentoratului wellcode?

Am incercat de mult timp sa aflu care este pretul cursului wellcode dar nu am reusit. Din cate am inteles, acesta e variabil si se stabileste in functie de nivelul cursantului dar si de obiectivele sale. Totusi mi se pare ciudat ca pe situl wellcode nu apar niste preturi orientative pentru cursurile lor si niste criterii exacte pe baza carora acestea variaza.

In aceasta incercare de a afla care este pretul cursului wellcode, cautand pe google am ajuns la niste postari precum aceasta de pe forumul Softpedia unde se mentioneaza sumele de 2000 – 3000 euro. Unele persoane din acele postari mentioneaza chiar si sume mai mari.

O alta sursa care a aparut in cautarile mele este forumul DevForum.ro unde intr-o postare extrem de lunga cu multe discutii si informatii se mentioneaza sume intre 3000 – 5000 euro.

Pe situl TPU.ro apare o alta postare unde o persoana mentioneaza faptul ca i s-au cerut 3000 de euro pentru cursul wellcode. Pe Reddit apar mai multe articole despre preturile wellcode. In acesta se vorbeste despre sume care pornesc de la 3000 – 4000 euro.

Prin urmare, din cate am citit online, pretul cursului wellcode variaza extrem de mult. Pe langa acest lucru trebuie sa stim si ca preturile cursurilor de programare de la scolile acreditate de IT sunt intre 800 – 1800 euro. Diferenta de pret este mare si prin urmare ar trebui ca si pregatirea pe care o ofera wellcode si metodele de predare/invatare sa fie mai avansate si mai complexe. Eu as intreba despre acest lucru la inscrierea in curs pentru ca as vrea sa stiu daca invat alaturi de o persoana cu experienta practica, daca am ajutor din partea profesorului, daca am sanse de angajare si un portofoliu.

Radu Popescu

https://RaduPopescu.ro

Fondatorul comunitatii VlogDeIT. IT-ist generalist pasionat de zona de marketing/business. Ajut tinerii sa inteleaga domeniul IT din Romania si sa se angajeze mai usor.

Related post