Nu e teapa: Am castigat procesul cu WellCode si Petru Trambitas

Nu este teapa, la inceputul anului 2020 am fost dat in judecata de compania WellCode si de mentorul Petru Trambitas din cauza unor postari pe social media printre care si acest video. Intre timp, Judecatoria Cluj-Napoca mi-a dat castig de cauza in procesul deschis de WC si Petru. Decizia e pe fond in acest moment.

Documenteaza-te

De unde sa inveti programare?

Daca vrei sa inveti programare iti recomand sa te documentezi foarte bine despre cine iti preda, ce practici are si care e pretul pietei pentru a nu cadea intr-o capcana / teapa. Sapa dupa informatii cat mai adanc, nu ramane la articolele platite din presa. Cauta informatii pe forumuri si intreaba oamenii in mediul online ce parere au despre X sau Y. De asemenea, iti recomand si acest video unde compar metodele de invatare.

Radu Popescu

https://RaduPopescu.ro

Fondatorul comunitatii VlogDeIT. IT-ist generalist pasionat de zona de marketing/business. Ajut tinerii sa inteleaga domeniul IT din Romania si sa se angajeze mai usor.

Related post

3 Comments

  • Si eu am proces cu ei.

  • Eu am avut proces cu un alt astfel de tepar, cu LINK ACADEMY nu cu WELLCODE. Am vrut sa ma retrag de acolo fiindca nu imi explicau nimic si imi cereau sa invat programul CORE JAVA pe care trebuia musai sa il cumpar cu 8000 EURO ca sa-l pot folosi si face temele acasa, dar m-au dat in judecata ca nu am platit integral cursul. Am rezolvat parandu-i la protectia consumatorului.
    Daca te ameninta cu justitia acel Pahtru cu WELLCODE-ul lui. Poti foarte usor sa apelezi la protectia consumatorului, si daca continua sa te ameninte, fa-i plangere penala pentru infractiunea de hartuire si santaj!

    • Salut, poti sa-mi spui si mie ce le ai mentionat celor de la opc? Sunt in aceeasi situatie cu cei de la link academy si nu vor sa mi rezilieze contractul si sa mi ramburseze banii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *