Extensii Chrome: Awesome Screenshot

Awesome Screenshot este in top 5 extensii folosite de mine. O am mereu activa in bara de extensii si o folosesc aproape zilnic. Cu ajutorul ei poti face screenshot-uri ale unei pagini din browser, avand si posibilitatea de editare a imaginii si salvare a ei pe disk sau in contul de google drive.

Optiunile pentru screenshot sunt foarte utile. Poti “fotografia” doar zona vizibila din pagina, o portiune o care o selectezi tu sau toata pagina (extensia va face scroll si va lipi singura fiecare screen generand 1 singura imagine cu tot websit-ul). Partea de editare contine optiunea de crop, adaugare de notite text peste poza, creion pentru desen sau adaugare de sageti si forme geometrice. Extensia e foarte utila cand vrei sa arati cuiva o problema pe un website de exemplu; e un tool obligatoriu pentru orice tester / QA de pe proiecte web.

 

Radu Popescu

https://RaduPopescu.ro

Fondatorul comunitatii VlogDeIT. IT-ist generalist pasionat de zona de marketing/business. Ajut tinerii sa inteleaga domeniul IT din Romania si sa se angajeze mai usor.

Related post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *