Incepe DevTalks 2018 Cluj-Napoca!

Am avut ocazia sa particip anii trecuti la DevTalks, asa ca va recomand si voua sa profitati de editia de anul acesta, pe data de 16 Mai la Sala Polivalenta in Cluj-Napoca. Se anunta a fi un eveniment interesant cu subiecte variate si speakeri din companii internationale.

Evenimentul este deja la a 4-a editie, reusind sa aduca la Cluj peste 60 de speakeri, lideri și profesionisti IT atat din Romania, cat si din SUA, Canada, Hong Kong, Marea Britanie, Germania, Suedia, Elvetia si Polonia. Printre speakeri se numara:

  • Lewis Horne – Fondator și CEO Uniti Sweden
  • Alvin Ourrad – Cloud Architect la BBC News
  • Jennifer Wong – Software Engineer la Eventbrite
  • Gerrit Grunwald – Senior Software Engineer la Canoo
  • Júlia Biró – Infrastructure Engineer la Prezi
  • Henri Tremblay – Java Champion și Senior Software Engineer la Terracotta

Agenda cuprinde prezentari din sfera DevOps, emerging tech, web &  mobile, datafication, Java, product management si automotive. Zona de expo este si aceasta de interes intrucat companiile isi vor prezenta cele mai noi proiecte, deci pentru cei care vor sa stie ce fel de proiecte se dezvolta in companiile din Cluj-Napoca, este o oportunitate foarte buna. Vor fi si sesiuni live de programare, dupa cum anunta organizatorii.

Se asteapta peste 1000 de developeri si pasionati de tehnologie, asadar este locul perfect pentru a interactiona cu profesionisti in domeniu, pentru a afla mai multe informatii despre o anumita tehnologie si pentru a-ti face conexiuni.

Gasiti mai multe detalii despre eveniment si achizitionarea biletelor pe website-ul evenimentului http://www.devtalks.ro/cluj/ .  E important de stiut de asemenea ca  www.hipo.ro sponsorizeaza 100 de invitatii la eveniment. Cei care doresc sa obtina un bilet gratuit la DevTalks Cluj-Napoca pot aplica aici: https://goo.gl/8rLv3v.

Urmareste Vlog de IT si pagina de Facebook pentru a castiga invitatii gratuite.

 

Radu Popescu

https://RaduPopescu.ro

Fondatorul comunitatii VlogDeIT. IT-ist generalist pasionat de zona de marketing/business. Ajut tinerii sa inteleaga domeniul IT din Romania si sa se angajeze mai usor.

Related post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *