Problemele IT-ului Romanesc

Domeniul IT nu este lipsit de probleme dupa cu v-ati astepta. Desi majoritatea IT-stilor sunt oameni cu studii superioare, inteligenti si organizati ceva nu merge bine. IT-ul romanesc are o multime de probleme care sunt cauzate intr-o proportie foarte mare de catre oameni.

Cei din exteriorul IT-ului vad acest domeniu precum medicina, revolutionar, inovator, foarte util si profitabil. Partial au dreptrate. Cei din interior il vad ca pe o gluma de la camera ascunsa in care se intampla lucruri atat de ciudate incat nu le poti asocia cu IT-ul.

M-am gandit ca in urmatoarele saptamani sa scriu cateva articole despre aceste probleme si despre oameni. Am speranta ca textele mele vor fi citite de cine trebuie, adica oamenii problema din industie. Sper ca acestia sa constientizeze ca din cauza lor lucrurile nu merg atat de bine pe cat ar putea.

Vom vorbi despre oamenii de marketing care au niste probleme mari, oamenii din management care au probleme si mai grave dar si despre simplii programatori.

Radu Popescu

https://RaduPopescu.ro

Fondatorul comunitatii VlogDeIT. IT-ist generalist pasionat de zona de marketing/business. Ajut tinerii sa inteleaga domeniul IT din Romania si sa se angajeze mai usor.

Related post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *