Aplicația românească MyCar Assistant care te ajută să economisești timp și bani prin digitalizarea tuturor nevoilor mașinilor tale a lansat o versiune nouă.

Startup-ul clujean MyCar Assistant lansează o nouă versiune a aplicație deja utilizata de peste 50.000 de șoferi si firme din Romania. Aceasta te ajută să eviți amenzile și să gestionezi mult mai ușor toate nevoile vehiculelor tale sau ale flotei companiei.

Aplicația este destinata atât șoferilor cât și administratorilor de flote și este disponibilă spre descărcare și utilizare gratuită pe dispozitivele mobile din App Store, Play Store sau direct de pe orice tabletă sau laptop prin aplicația Web.

Lansată inițial în 2017 de către o echipa mică formată din 3 programatori clujeni, aplicația MyCar Assistant a fost construită special pentru a ușura munca tuturor șoferilor sau administratorilor de flota.

“Ca șoferi, ne-am lovit și noi de problemele clasice precum amenzi primite pentru diferite documente care erau expirate și ne-am gândit cum am putea să rezolvam această problemă. Așa ne-a venit ideea unei aplicații ușor de folosit, disponibilă de pe orice dispozitiv și care are grijă ca noi șoferii să nu mai primim amenzi. Zis și făcut, așa s-a născut MyCar Assistant care de-a lungul anilor a crescut, s-a maturizat si continuă să devină tot mai utilă”, spune Cristian Astalos, fondatorul MyCar Assistant.

„Am ținut cont în toți acești ani de feedback-ul primit de la utilizatorii noștri si ne-am bucurat de fiecare dată când am văzut ca funcționalitățile dezvoltate de noi au fost rapid acceptate si folosite în aplicație. Am pornit de la nevoile de baza precum alertele pe care le primești înainte ca un document sa expire precum RCA, rovinieta, ITP , pana la 50 de tipuri de astfel de documente și am tot crescut și adăugat posibilitatea memorării de notițe importante precum tipul de ulei folosit sau stocarea documentelor precum polița RCA, talonul mașinii si altele. Pentru noi, utilizatorii noștri sunt și partenerii noștri care ne comunica nevoile lor iar noi venim cu soluția tehnică pentru acele nevoi.

În acest fel am ajuns să avem un parteneriat puternic cu Autonom Assistance cu ajutorul cărora acum poți chema o platformă de tractări in cazul in care rămâi în pană cu mașina, oriunde în România. Este o funcționalitate unică la nivel național, practic in câteva clipe afli care este costul tractării și chemi platforma de tractări fără sa iți mai bați capul cu acest proces, mai ales in acele situații neplăcute.

De asemenea, am creat 2 funcționalități foarte utile pentru șoferi, tot la cererea acestora prin care  gestionezi mentenanța oricărui vehicul din aplicație și administrezi daunele înregistrate in flota, împreuna cu șoferii tăi.

Suntem foarte entuziasmați și bucuroși că reușim să ajutăm șoferii și firmele să digitalizeze toate procesele ce țin de nevoile vehiculelor lor. De la mașini, motociclete și camioane până la ATV-uri, stivuitoare și altele.”

Puteți descărca aplicația gratuit atât din App Store, pentru telefoanele care rulează iOS, cât și din Google Play, pentru cele cu Android.

Radu Popescu

https://RaduPopescu.ro

Fondatorul comunitatii VlogDeIT. IT-ist generalist pasionat de zona de marketing/business. Ajut tinerii sa inteleaga domeniul IT din Romania si sa se angajeze mai usor.

Related post