Cum am dublat numarul de vizitatori pe blog? Organic

Incepand din Ianuare 2021 am inceput sa lucrez la 2 chestii mici, dar importante, care m-au ajutat la dublarea numarului de vizitatori pe blog-ul meu. Aceste 2 lucruri nu au fost complicate, nu au necesitat bugete mari si cel mai important lucru… aduc vizitatori ORGANICI (pentru care nu trebuie sa platesc).

Google Search Console

Acest tool te ajuta in primul rand la indexarea paginilor din blog-ul/situl tau. Dupa ce iti faci cont acolo, foloseste un tool de genul acesta cu care sa creezi un sitemap. Fisierul sitemap.xml trebuie copiat in “root-ul” sitului tau, langa fisierul index si ajuta motoarele de cautare sa identifice paginile tale si mai apoi sa le livreze in rezultatele cautarilor.

Continutul

Continutul e cel mai important lucru, prin urmare este nevoie sa postezi des pe blog-ul tau. Daca timpul nu iti permite, poti angaja un colaborator care in schimbul unor sume de cateva zeci de lei iti poate scrie articole pentru nisa ta. Un articol nu ar trebui sa fie sub 400-500 de cuvinte ca sa aiba un efect mai mare si postarea lor ar trebui sa se faca in mod constant (cel putin 1-2 pe saptamana).

Ude poti sa gasesti colaboratori?

Radu Popescu

https://RaduPopescu.ro

Fondatorul comunitatii VlogDeIT. IT-ist generalist pasionat de zona de marketing/business. Ajut tinerii sa inteleaga domeniul IT din Romania si sa se angajeze mai usor.

Related post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *