Eveniment: Global Game Jam 2018 Cluj

Ma bucur cand oameni precum Horatiu Roman de la VRUnicorns ma contacteaza pe Vlog de IT pentru a-mi spune despre evenimente interesante. Horatiu mi-a trimis detalii despre un eveniment ce pare foarte util celor pasionati de game development – Global Game Jam 2018 organizat in premiera la Cluj pe 26-28 Ianuarie.

Evenimentul e dedicat pasionatilor de jocuri, programatorilor, designerilor, artistilor grafici, artistilor 3D, artistilor de sunet si muzicienilor, indiferent de nivelul de experienta. Este ca un hackaton de jocuri: oamenii se intalnesc sa dezvolte jocuri pe durata unui weekend. Se vor forma echipe la fata locului si vor crea impreuna jocuri pe durata a 48 de ore. La final, isi vor prezenta creatiile si le vor juca, dupa care se va stabili prin vot cel mai bun joc. Nu vor exista premii materiale, totul se petrece datorita pasiunii participanților pentru jocurile video.

Vor fi si invitati internationali care vor ajuta participantii si vor avea cateva prezentari. Pentru toate detaliile poti citi descrierea evenimentului de pe facebook: http://bit.ly/2Ba9dMX

Va incurajez sa va inscrieti cat mai repede daca sunteti interesati pentru ca sunt locuri limitate (inscrie-te aici: http://bit.ly/2B9DpI0). Cum am primit multe intrebari despre dezvoltarea de jocuri in comentarii si pe mail, sper ca acest eveniment sa fie oportun si sa participati in numar cat mai mare. Sunt tare curioasa de ce jocuri se vor dezvolta :).

Radu Popescu

https://RaduPopescu.ro

Fondatorul comunitatii VlogDeIT. IT-ist generalist pasionat de zona de marketing/business. Ajut tinerii sa inteleaga domeniul IT din Romania si sa se angajeze mai usor.

Related post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *