Interviuri tehnice pe Skype

Recent aplicatia de instant messaging Skype a lansat un nou feature adresat oamenilor din IT. Ei au adaugat o functionalitate prin care in interviurile remote angajatorii pot sa testeze si competentele tehnice ale viitorilor angajati oferindu-le posibilitatea de a scrie cod live.

Functionalitatea este disponibila doar in versiunea online a aplicatiei pe Microsoft Edge si Chrome fiind suporate 7 limbaje de programare, C, C++, C#, Java, JavaScript, Python, and Ruby.

Interviurile la distanta prin Skype sunt tot mai populare si in Romania asa ca multi ar spune ca aceasta functionalitate le este de mare ajutor.

Personal cred ca pune putina presiune pe tine in momentul interviului pentru ca angajatorul e in permanenta cu ochii pe tine si pe codul pe care il scrii. Tu ce parere ai despre acest nou feature? Te ajuta sau te incurca la un interviu?

Radu Popescu

https://RaduPopescu.ro

Fondatorul comunitatii VlogDeIT. IT-ist generalist pasionat de zona de marketing/business. Ajut tinerii sa inteleaga domeniul IT din Romania si sa se angajeze mai usor.

Related post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *