TechFest 2018 – si tehnologia merita un festival

TechFest este un eveniment de tehnologie ce va avea loc la Bucuresti, Cluj, Iasi si Timisoara in aceasta toamna. Daca as face o analogie, TechFest e un fel de Electric Castle dedicat tehnologiei. Calendarul evenimentului este urmatorul:

  • Bucuresti: 20-24 septembrie
  • Iasi: 11-14 octombrie
  • Timisoara: 25-28 octombrie
  • Cluj: 8-11 noiembrie

In cardul evenimentului va fi o conferinta cu speakeri internationali care vor aduce in discutie tehnologiile viitorului. Printre speakeri se numara:

  • Ralph Simon (Chief Executive & Founder Mobilium) – Numit si parintele ringtonului. A avut un rol major in dezvoltarea mobile entertainmentului.
  • Demis Ghindeanu (CTO Pony) – Business-ul lor este bazat pe un sistem de car sharing; am facut si un video despre ei in trecut.
  • Paul Brie (CEO TeleportHQ) – Paul e un obisnuit al startup-urilor. Chiar am avut ocazia sa discut cu el de cateva ori, oferindu-mi informatii utile pentru proiectele mele.

Pe langa asta TechFest va avea si alte evenimente precum un Expo cu gadgeturi cool unde poti sa vezi (si sa testezi) diferite device-uri de VR, roboti sau trotinete electrice, un Hackathon cu premii, Game Night unde, pe langa jocuri populare, poti sa testezi si unele facute de dezvoltatorii locali, meetupuri, ateliere digitale, concerte si activitati de robotica si programare pentru copii si adolescenti.

In acest moment, pe site-ul celor de la TechFest se gasesc bilete Early Bird care costa 90 de euro, dar 4 dintre voi pot castiga cate o invitatie gratuita in oricare dintre cele 4 locatii. Pentru asta lasa un comentariu cu motivul pentru care vrei sa participi si orasul in sectiunea de comentarii ale video-ului de pe Youtube, iar eu voi alege 4 castigatori prin extragere la sorti.

 

Radu Popescu

https://RaduPopescu.ro

Fondatorul comunitatii VlogDeIT. IT-ist generalist pasionat de zona de marketing/business. Ajut tinerii sa inteleaga domeniul IT din Romania si sa se angajeze mai usor.

Related post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *