Polihack 6

Polihack este un hackathon initiat de Organizatia Studentilor din Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca ajuns la a 6-a editie. Evenimentul este adresat tuturor studentilor, deci si cei de la UBB sunt bineveniti. Formularul de inscriere il gasiti aici.

In ce consta

Polihack este un concurs pe echipe ce se desfasoara pe parcursul a 48 de ore. Ideile inscrise trebuie sa faca parte dintr-o categorie precum Embedded, Mobile App, Desktop/Web App. Fiecare echipa va trebui sa lucreze timp de 2 zile la idea lor, iar la final cele mai bune proiecte vor fi premiate. Studentii nu vor lucra singuri ci vor fi sprijiniti de un grup de mentori cu experienta in zona IT.

De ce sa participi

Pe langa lucrurile normale pe care le castigi precum prieteni, idei noi, librarii si tool-uri interesante, ai sansa sa iti incepi cariera in IT. Tin minte ca un amic a participat la un astfel de concurs, iar proiectul sau a fost vazut de catre cei mai mari oameni de la Microsoft. A reusit sa ajunga cu acel proiect in SUA si sa cunoasca oameni precum Steve Ballmer – CEO-ul Microsoft de la acea vreme. Alt grup de studenti a reusit ceva asemanator, ajungand sa aiba o sesiune de mentorat cu Satya Nadella (actualul CEO Microsoft). Unii dintre acesti studenti au propriile business-uri acum, iar altii conduc companii de IT.

Am uitat sa va spun de premii. Anul trecut, cele mai bune proiecte au primit bilete la DevTalks, camere GoPro sau mini-computere Raspberry Pi.

Data si locatia

17 Noiembrie, ora 18:00 – 19 Noiembrie, ora 20
Cluj Business Campus
Str Henri Barbusse, nr. 44-46
Taxa de inscriere: 35 lei / participant (sunt incluse gustari si sucuri)

Pentru intrebari, contatctati organizatorii pe pagina de Facebook a evenimentului.

Radu Popescu

https://RaduPopescu.ro

Fondatorul comunitatii VlogDeIT. IT-ist generalist pasionat de zona de marketing/business. Ajut tinerii sa inteleaga domeniul IT din Romania si sa se angajeze mai usor.

Related post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *